NAVIGATOR Classic

Kontakt

Tore_NO.jpg
Distriksansvarlig
Tore Bjerknes
Mobil: 90 77 62 51

Det åpenbare valget
NAVIGATOR er synonymt med høy kvalitet og design som støtter funksjonalitet. Egenskaper som sikrer brukervennlighet og mye maskin for pengene. I HARDIs familie, med slepte sprøyter, tilbyr NAVIGATOR ulike utstyrspakker. Det brede spektere av høye kvalitetsfunksjoner gjør NAVIGATOR til et opplagt valg.

DynamicFluid4
DynamicFluid4 sikrer nøyaktig og rask Programhastighetskontroll. Alle utfordinger som oppstår ved høy kjørehastighet og akselerasjon håndteres på en enestående måte av DynamcFluid4. Dette gjelder også GPS-kontrollert sekjsonskontroll.

HC 8600 med AutoSectionControl (valgfritt)
"Kom til fremtiden" med integrert elektronikk. HC 8600 gir føreren et kraftig, fullt utstyrt presisjonsverktøy for landbruket. AutoSectionControl, datalogging og AutoSlant/AutoHeight er integrert i ISOBUS terminalen. Fargedisplayet er veldig enkelt og lese selv i sollys. Alle premære funksjoner styres av den intuitive handlingen.

IntelliTrack – nøyaktig sporfølging (valgfritt)
IntelliTrack er et høykvalitets sporfølgekonsept som kombinerer fordelene med et flott designet chassis og avansert elektronikk.

En kombinasjon av avansert elektronikk, proporsjonsventil og 2 store styresylindere gir sikker og presis styring med brukervennlig betjening.